eeuwige liefde

4AB2CD22-401B-4575-9FA6-D607F0F61B36Wat valt er te zeggen over de liefde? “ Alles hoopt zij, alles gelooft zij, alles verdraagt zij, staat ergens geschreven. En het is waar: de liefde vergaat nimmermeer. Liefde is dé kracht en essentie van alles wat er is, een weldadige energie die door het hele universum stroomt. Liefde verzet bergen en doet bomen schudden. Liefde is een op zichzelf staande kracht met een unieke richting; en ze kan alleen maar grootsheid brengen in haar pogingen om anderen te bereiken. Liefde groeit wanneer ze gegeven wordt. Er is níets dat de vlam van liefde kan doven. Soms word je geplaagd door herinneringen van jezelf aan die tijden waarin je verlangend en hunkerend aan de kant stond – terwijl anderen dronken uit de poel der liefde. Maar als je het verleden even laat voor wat het is ( een illusie die pijn doet), weet je dat het vuur van de liefde sterker en hoger brandt met iedere vonk liefde die jij geeft. Hoe meer jij uit liefde aan een ander geeft, hoe meer liefde jij zelf zult ervaren en voelen. De macht van de liefde is onmeetbaar in z’n vermogens. Wat je zoekt wordt altijd gevonden, en wat je geeft wordt altijd aangevuld. En er is geen macht op aarde die de eeuwige vlam van liefde in mij of jou ooit zou kunnen doven! FA835F0F-4EE7-4024-BC17-587322716A3D

 

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s