Stuur Sarah een Verjaardagskaart!🙏🌸🎉🙏

C019E5EE-1D41-4037-B2CA-8178D1A918B9Hoi lieve lezers,

ook dit jaar doe ik wederom een beroep op jullie, want het gaat hier om het met een kléin gebaar héél blij maken van een klein meisje ( en wie wil dat nu niet?)

M’n kleine Sarah wordt 29 december jarig (8e verjaardag!), en ze is net als ik dól op kaartjes en post.

Echter: haar vader stuurt haar nooit een verjaardagskaart ( laat staan een cadeau)  en zijn zus/nichtjes/neef/etcetc  ook niet😢😢… Daar ga ik verder geen woorden aan vuil maken.

Zoals jullie weten heeft er de afgelopen jaren een complete kaalslag plaatsgevonden binnen míjn kant vd familie, er is nog maar eentje over.

Kortom: los van het gemis omdat Sarah bijna geen familie ( meer) heeft , krijgt ze dus ook amper verjaardagskaarten. Kijk, en dat gaat mij natuurlijk te ver voor zo’n lieve meid op haar verjaardag!

Willen jullie daarom allemaal een kaartje sturen? Echt, ze bewaart al haar kaarten in een speciale doos, leest ze vaak terug en geniet er zó van!

Ons adres is:

Sarah Lisa Engels, Heuvelstraat 76, 9673BD Winschoten.

Dank jullie vanuit het diepst van m’n hart dat jullie het leven en de verjaardag van Sarah zo enorm verrijken met jullie attentheid!! Moge jullie daar rijk voor gezegend worden!🌸🌸🌸C426496A-3D9A-4D9F-9A32-199AA4B3B3F9

 

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s