Held

IMG_9420 (Edited)Echt groot zijn in kleine dingen, daadwerkelijk nobel en heldhaftig zijn in “ nietszeggende” details van het alledaagse leven, is zo’n zeldzame deugd dat deze heilig verklaard mag worden. Herinner je je die film waarin Morgan Freeman, de mooiste neger op aarde, God speelt? Hij zegt tegen Jim Carey: “ de zee opensplijten of iemand met de bliksem treffen is geen wonder. Weet je wat een Wonder is? Het is de alleenstaande moeder die zich moe voelt, wiens werk nooit af is, die nauwelijks tijd voor zichzelf heeft maar die toch dag in, dag uit onophoudelijk haar kinderen verzorgt, naar hun activiteiten brengt en hen enthousiast aanmoedigt”. Dát is een Wonder!”. Inderdaad. Het gaat er niet om hoevéél Grote Dingen we doen, maar met hoeveel liefde en toewijding we ze doen.

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .