Ik kom niet terug

Elke nacht mijn ogen openend , met de pijn van een nagel die uitgerukt wordt. Schreeuwend, mijn lichaam en psyche uiteengereten; alleen mijn  – niet goed in dit leven geaarde – verschrompelde ziel enkel blijvend.

Ik zal niet terugkeren nu ik eenmaal deze plek ben binnengestapt.  Als ik slaap, is het een slaap die diep in het vlees snijdt – die slaap, die kamer, die peilloze duizeling van teveel pijnlijke herinneringen.

Advertenties

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ik kom niet terug

  1. rptimmerman zegt:

    Ik kom niet terug? Waar ga je naartoe?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s