Ik had alleen mijn liefde als wapen,meisje

Lieve meid, wat kan ik je nog kort vertellen?                                                                                  Het is tijd om te gaan                                                                                                                            Niemand, niemand die ooit zal kunnen vatten hoe jij ik ben, en ik jij.                                      Ik weet dat je niet zomaar vervaagt, ik weet dat je niet sterven kan.

In de verschrikte ogen van een onschuldig kind, zag ik jou.                                                         In de gebogen hoofden van al die grote mensen, zag ik jou                                                         In ieder kloppend menselijk hart, in al die plekken zag ik jou.

Jij, lieverd, hoger dan een granieten berg                                                                                         Jij, prinses, luider dan een stormvloed

Jij, aarde-engel van een kaliber die bergen laat schudden                                                       Jij, lieverd, die ijsrotsen laat smelten                                                                                             Jij, schat, besef hoe mooi je bent – al draagt je boom nu nog geen vrucht

Maar het is tijd om te gaan. Niets zal door mij ooit worden vergeten –                                      zolang er mensen zijn, zolang zal jij ook hier zijn

Advertenties

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s