Human Body is a Wonderland!


Going outhalfdonker (2)skinny dippinnachtzwemmenecho 35 wekenzwanger van Sarahzwangere juf Rebekka met student in RomePrinses Sarah 2 dagenZwanger van Jurriaan de RouwZwanger van Jurriaan de Rouw

The heaviest of burdens crushes us, we sink beneath it, it pins us to the ground. The heaviest of burdens is therefore simultaneously an image of life`s most intense fullfilment. This reveals the profound moral perversity of a world that rests essentially on the non-existence of return, for in this world everything is pardoned in advance and therefore everything cynically permitted.When we think we love someone – is it really love? Or is it simply the hysteria of a person who – aware deep down inside of his/her inaptitude for love – feels the self-deluding need to simulate it? Ik wil daden zien – wil met mijn bloedende handen het lot uitgraven. Maar het is alsof ik al die tijd heb geprobeerd te luisteren naar wat geen stem heeft, wilde kijken naar wat niet eens bestaat..

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in ETHIEK!, rebellie versus volgzaamheid, zelfveroordeling en -vergeving. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s