Ahriman

Ons gezin draag nog steeds de littekens met zich mee van onze kennismaking met Ahriman, de god van de boosheid. Hij is de belichaming van de leugen en duisternis en de eeuwige vernietiger van het goede.

Ahriman vond mij – zoals reeds zovele prooien voor mij – op internet: in zijn onverzadigbare wellust immer op zoek naar nieuwe lichamen en geesten om te parasiteren. In die zin had de naam Fungus beter bij hem gepast, een parasiterende schimmel. Het meest verbijsterende is nog wel dat hij reeds vanaf ons eerste gesprek glashard en zonder een spier te vertrekken loog.

“Het is nu alweer vier jaar geleden dat ik m`n laatste relatie beeindigd heb, en sindsdien ben ik single geweest”. Ja,zo bleek achteraf: hij had inderdaad een relatie gehad met een veel te jonge meid, haar meermalen bedrogen, haar als een vod behandelt en haar vervolgens hun huis uit gewerkt “omdat het sexueel niet goed zat. En sex vind ik erg belangrijk in een relatie”. Lekkere vent, maar dat wist ik destijds nog lang niet.

Pas toen ik veel en veel later gewaarschuwd werd voor Ahriman door Gerlinde, de kenner van geheimen, begon er iets meer te dagen. Ahriman ging al vreemd met de amper meerderjarige Gerlinde toen hij nog samenwoonde met Josce. En ook in de eerste maanden van zijn relatie met mij duurde zijn affaire met haar voort, achter mijn rug om. Toen vervolgens bleek wat voor godin ik in bed en daarbuiten was, heeft hij haar op de meest platvloerse wijze de bons gegeven: niet eens rechtstreeks, maar via zijn eveneens notoire vreemdgaande volleybalvrienden. “het voelt gewoon niet goed meer” , had de hufter gezegd, en Gerlinde kon oprotten.

Toen Ahriman na verloop van tijd dolgraag een kind met me wilde, me al een huwelijksaanzoek had gedaan en zijn huis zo snel mogelijk te koop zou zetten, was hij alweer aan een nieuw avontuur begonnen naast mij. Hij begon een hernieuwde affaire met Josce, wiens verkering juist uit was. Iets wat ik nog steeds niet kan plaatsen, want ze kon volgens hem niet pijpen, er viel geen reet met haar te beleven in bed, terwijl onze sex “niet van deze wereld” was.

Maar goed, vooralsnog wist ik uiteraard van niets. Ik raakte zwanger, hij kocht met m`n dochter een knuffeltje voor ons liefdeskind, maar na een tijdje bleek op een echo dat ons kindje dood was. Ik was kapot, volkomen kapot van verdriet. Daarbij moest ons baby`tje operatief verwijderd worden, omdat ze ( uiteraard, vast beseffend hoe gewenst ze was) niet uit zichzelf mijn lichaam wilde verlaten. De week erop zou ik geopereerd worden. En wat heeft die duivelse egoist gedaan? Hij heeft mij het weekend voor de operatie in de steek gelaten met een enorm smerige smoes, terwijl hij achter mijn rug om afsprak met en vreemd ging met Josce, die hij voorheen zelf met anderen bedroog.

Toen hij met grote tegenzin terugkwam voor de operatie, deed hij al niet zo lief meer. Hij schold me vlak voor het ziekenhuis uit, terwijl ik doodsbang was voor de ingreep en tot op het bot verdrietig vanwege m`n kindje dat overleden was, en toen ik goed en wel weer thuis was achteraf, lichtte hij zijn hielen weer naar Nimma. Tja, met mij viel toch niet te neuken op dat moment he..

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .