Nieuwe Ontwikkelingen

“Haaiii, Papa!!!”  roept Sarah de laatste weken met haar onweerstaanbare lach naar iedere jongen/man/opa die maar in haar gezichtsveld verschijnt. Met daverend succes, moet ik zeggen: werkelijk iedereen is gecharmeerd van haar zoet-schorre stemmetje, haar parmantig waggelende loopje en de kushandjes die ze overvloedig uitdeelt.

Binnenkort wordt ons gezin voor twee jaar verrijkt met een Braziliaanse mannelijke au pair van 26, die godzijdank zowel afgestudeerd psychologie-student als homo is en uit een warmbloedig land komt; de beste garanties dat hij in ons never-a-dull-moment-gezin past en lieflieflief is voor Sarah. Het is eerder te hopen dat hij een beetje paal en perk weet te stellen aan haar reeds zeer riante inbreng/inspraak, al vrees ik dat ook hij hopeloos verliefd wordt op deze parmantige engel uit de hoogste hemel  – ach, whatever.

Ik ben (what`s new?) ook weer volkomen verliefd: ditmaal op J. Tillman, op A.A. Bondy, Jack Savoretti en uiteraard nog steeds op de jongens van Mumford. Het is maar goed dat ik op dit gebied carte blanche krijg, haha. Tussen alle heen-en-weer-gevlieg door plan ik zoveel mogelijk muziekavonden met kameraden , en sinds een tijdje lukt het me zelfs om 2 a 3 keer per week anderhalf uur fanatiek te sporten (endorfine!).

Volgende keer wel weer een zwaarmoedig, ethisch, pessimistisch en zorgwekkend stuk zoals jullie het zo graag zien hoor, haha, maar voor nu enkel wat prachtige muzieknummers ( echt, ik wil jullie ZO graag bekeren):

http://youtu.be/DCkwp1YqGQs

http://youtu.be/NkiurrxTW_8

http://youtu.be/RTpZHU0KRpI

http://youtu.be/czdpnwmnOtU (o mijn god, die mondharmonica! Bob is niet alleen de mooiste man op aarde, de meest geniale, met een onverschrokken lef om zijn eigen pad te gaan, en gifted met het mooiste,ijzingwekkendste mondharmonicaspel, maar hij is tevens de meest rauwe en echte man die ik ooit heb gezien. Sarah gaat hem ontmoeten, ik zweer het jullie..)

http://youtu.be/g3VthG7Y9kY

http://youtu.be/NC6n2Wfcu40

http://youtu.be/ukyAqL3eUWk

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nieuwe Ontwikkelingen

 1. Jafeth Feldman zegt:

  Dat is nu weer typisch iets voor jou he: je beseft vast niet dat straks uit alle uithoeken de ( als ze dat al zijn tenminste) homofiele warmbloedige jongens en mannen zich komen aanbieden als oppas voor kleine prinses op deze manier? We kunnen as well direct een volledige commune beginnen. De concurrentie wordt ( vooral omdat ik daarnaast reeds met zoveel artiesten moet wedijveren) nu wel erg oneerlijk. Nu ja, het blijft een uitdaging voor mij , mooie bloem! En hoe je aan die prachtige versies van Bob bent gekomen ( ik vind ze nooit op youtube)? Ze zijn allemaal prachtig! Tot straks, X

  Like

 2. Joachim zegt:

  Moet hier van glimlachen. Dikke kus voor jou

  Like

 3. joa1971 zegt:

  Moet hiervan glimlachen. Dikke kus voor jou!

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s