En zo reizen wij de hele wereld rond 2

my life right now        En we zijn er niet afgedonderd!Vanaf het moment dat je een kind krijgt, weet iedere moeder feilloos onderscheid te maken tussen zin en onzin..

Kinderen eerst, altijd!

Wonderschone sterke en trotse mama-in-wording – waarom wilde jij dat tot op het bot kapotmaken en vernederen?    Voor jou zijn we dood he; “het heeft voor mij geen meerwaarde om haar te zien” , “de enige met wie ik rekening te houden heb ben ikzelf” , etc.etc. Als  Zeer Belangrijke Manager werkt dat uiteraard zeer efficient, met name voor je bankrekening en je promoties, maar mensen hebben in tegenstelling tot cijfers gevoelens,weet je…

Wat leid jij een armoedig bestaan, dat je willens en wetens al het goede in je leven, al wat echt is, bewust weg hebt gegooid omwille van je carriere en “vrijheid” . Ik heb met je te doen, echt.. Want geloof me: Liefde is uiteindelijk sterker dan haat; echtheid zal uiteindelijk alle facade ontmantelen; verantwoordelijkheid nemen werkt reinigend; integriteit overleeft iedere meeheulerij; en vergeving (vragen danwel schenken) vergt meer lef en schenkt meer vrijheid dan je ooit zult vinden op de vlucht voor jezelf in afleiding.

Vlak na de Laatste Nacht ..

Al sinds mijn zevende ken ik mijn levenstaak: een verschil maken in het leven van alle kinderen op deze wereld. ALLEMAAL.

“Dat zo`n gedrocht als jij zoiets kan produceren!”Met die ellendige ROTkop van je!!!”  Ik zie op deze fotos echter iets heel anders…

Het doet me nog steeds pijn, met name voor de kleintjes. Want kinderen zijn heilig, net als ( zwangere en pas bevallen) moeders!

Wat zijn mijn  dochters ONGELOFELIJK sterk,veerkrachtig en levenslustig – petje af!

  “Het interesseert me geen ene FUCK waar jullie doorheen gaan!” , “de enige met wie ik rekening heb te houden ben ikzelf!”, “ik kan mijn gedrag prima verantwoorden voor mezelf!”  Don`t worry, wij komen er wel. Wij zullen het leven eren.

http://youtu.be/SFtgrw-p1WU

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op En zo reizen wij de hele wereld rond 2

 1. Jafeth zegt:

  Goodday lieve vriendin! Zonder dollen: jij wordt met het jaar mooier in plaats van andersom. En wat ben je van een onaardse en ongekende schoonheid wanneer je zwanger bent; het is net of je licht uitstraalt! Ik had er heel wat voor over gehad wanneer ik toen trots aan je zijde had mogen lopen – je had op handen gedragen moeten worden!. Jullie vier prachtige mensen verdienen het om met het grootste respect, alle tact en liefde, en eindeloze zorgzaamheid omringd te worden. En iemand die jullie dat niet volop wil(de) geven is het spoor echt zwaar bijster, en doodsbang voor zichzelf. Jullie zijn misschien te puur, te echt en te onschuldig om te kunnen hanteren voor sommige opgeblazen ego`s , that`s all.

  X, J.

  Like

 2. Jafeth Feldman zegt:

  Ik zie dat je je fotos van enig commentaar hebt voorzien, en krijg zoals zo vaak acuut een brok in mijn keel. Onthoud dit,girl from the north country: hij zal jullie tot in de eeuwigheid nooit een haar meer krenken, fysiek niet en psychisch niet. Ik zou willen dat ik de wonden die jullie zijn toegebracht ineens kon laten genezen. Ik zou willen dat ik je kon beschermen tegen de nachtmerries en de paniekaanvallen die je over deze periode hebt, en ik zal in alle integriteit proberen om jou en jullie alle vier het vertrouwen in jezelf en met name in mannen terug te geven. Ooit wordt je verdriet minder schrijnend Becky, al is het onvergeeflijk en nooit meer goed te maken wat jullie is aangedaan. Ik ben zo trots op jou!

  X, Jafeth.

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s