Elk principe vraagt om chaos

Ik ben al sinds m`n negende een prinses in m`n eigen wereldkasteel: in mijn gedachten bouw ik paleizen en torens van ideeen, durf te dromen tegen de stroom der verwachtingen in, en voer actie via de barricaden zo de wolken in. Het afschaffen van geld lijkt me een goede eerste stap op weg naar wereldvrede, misdaadpreventie werkt volgens mij het meest efficient wanneer we het verschil tussen arm en rijk gaan opheffen, en de economie heeft gelukkig nooit veel invloed gehad op mijn humeur.
Als nieuwe norm zou ik graag brutaal gedrag van kinderen willen stimuleren zodat ze later beter tegen de bureaucratie kunnen opboksen,
en het lijkt me daarnaast bijna ethisch om alles te doen wat de regering afwijst.
Ik ben zo vrij mijn grenzen te kennen, en heb gemerkt dat je best een mooi uitzicht krijgt als je je fouten op elkaar blijft stapelen en erop gaat klimmen.
Ik ben meestal het eerste schaap over de dam, kan zweren op het leven en leg me niet neer bij het bestaan.
Liefde is naar mijn mening een zwaar ondergewaardeerde economische factor, ik pleit voor een inkomen voor alle vrijwilligers teneinde de verborgen werkgelegenheid
weg te werken, en vind een zakenman pas een echte zakenman wanneer hij ook z`n stropdas verkoopt.
De WAO kan volgens mij afgeschaft worden wanneer we teruggaan naar de 8-uurs-economie, ik hoef geen TV te kijken omdat mijn leven veel avontuurlijker is dan het sensatienieuws, en heb geleerd dat je toch wel verdomd snel moet kunnen rennen wanneer je op de vlucht bent voor je eigen gedachten.
Ik weet verder zeker dat het vuur in mijn ogen altijd zal blijven branden,
en dat m`n hersenen – al kronkelen ze nog zo raar – echt wel blijven werken.
Wat een leuk mens ben ik he!

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in ETHIEK!. Bookmark de permalink .

Een reactie op Elk principe vraagt om chaos

  1. Lennaert zegt:

    Zeker weten – dat je een leuk mens bent – dat liefde ondergewaardeerd is – het is de enige scheppende kracht en dus een economische productiefactor – in elk facet – echter geld uitsluiten – sluit nog geen begeerte, jaloezie, onvrede uit en daarmee ongelijkheid waar velen niet mee kunnen leven

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s