the unbearable onlogica van vrouwen

Voordat ik als een compleet verknipte mannenhater te boek kom te staan, wil ik jullie wederom een bewijs leveren van m`n al even zo grote vrouwenspot.
Je kunt veel van me zeggen, maar niet dat ik mezelf of m`n ( o zo irritante) soortgenoten niet op de hak durf te nemen!
Geloof me, tussen mannen en vrouwen wordt het nooit wat, en ik heb me er inmiddels bij neergelegd dat dat voorbestemd is – een paar happy few daargelaten.
 
Was will das Weib? Zelfs voor mijzelf is dat eerlijk gezegd regelmatig een raadsel, wat al aangeeft hoe ontspoord we zijn, en hoezeer we eigenlijk de sterke leiding van een man behoeven, haha.
Wanneer we denken of zeggen iemand te willen ( tenminste, wanneer die man bereikbaar is), willen we eigenlijk iemand anders. Iemand die af en toe ook es aandacht heeft voor de dingen die ons bezighouden ( in plaats van zo druk doende te zijn de held van z`n eigen verhaal uit te hangen); iemand die luistert en niet altijd z`n mening geeft. Dus wat willen vrouwen? Aandacht, chocola, schoentjes en complimenten? Daar waar mannen bier, borsten en voetbal willen?
Nu heb ik zelf ook een gezonde belangstelling voor borsten, en daarnaast sms ik me ( zooo mannelijk) suf in plaats van te bellen. Dus in die zin alleen al is het vaak lastig om te weten wat vrouwen willen.
 
Ze geven stille signalen die de man achteraf had moeten begrijpen. Dat zeggen vrouwen pas tegen de bewuste man nadat ze het uitgemaakt hebben. " Had dat dan gezegd" , roept de man in kwestie vertwijfeld, "je spreekt toch Nederlands?" Maar dat hoort niet bij de spelregels. Het moet cryptisch.
Een voorbeeld: wanneer vrouwen het elke dag over pannekoeken hebben, betekent dat dat ze hardere sex willen. Gaat het over files en infrastructuur, dan betekent het eigenlijk dat je vaker meemoet naar de schoonfamilie.
Gaat een vrouw vreemd met de lelijkste van je vrienden, dan houdt dat in dat ze vastzit in haar carriere of op vakantie wil naar een leuke plek aan zee.
Wordt hun haar dor en hun teint flets, dan is dat een teken dat je als man "meer moet investeren" in je relatie.
Maar voor een man duurt het even voordat hij dat allemaal doorheeft; ik bedoel, Chinees leer je ook niet in 1 jaar.
 
Vrouwen beseffen vaak niet dat mannen niet ingetuned zijn op hun vorm van onlogische logica/communicatie.
Wanneer je dat beseft, zou je denken dat je als man ook gewoon af en toe kunt vragen of er iets is. Gewoon iedere tiende van de maand ofzo; in je agenda zetten: vragen of er iets is. Maar zelfs dat is niet de bedoeling. Ook dat valt buiten de spelregels. Je moet het intuitief kunnen raden. Er is echter en bepaalde categorie man die het WEL begrijpt: de relatieman!
Meestal heet zo`n man Jeroen of Tim; dit soort types houdt niet echt van voetbal – daarom kunnen ze ook twee keer per week, als een normale man voetbal zit te kijken, bij zijn vriendin langs.
Om te luisteren, om "intuitief waar te nemen" , en als het meezit flink te neuken.
 
Lifestylemannen. Het soort mannen zonder vrienden, of met saaie vrienden, wat ze overigens een worst is. Ze hebben het veel te druk met "intuitief luisteren".
Wat enigszins helpt is wanneer een man raad vraagt aan bevriende vrouwen. Maar doe dit niet te vaak, want dan kun je het schudden bij je eigen vrouwtje.
Dat vindt ze namelijk nog erger dan vreemdgaan.
Communicatie tussen man en vrouw: iets dat biologisch nooit echt soepel zal gaan lopen. Dus mannen: leg het naast je neer, of blijf ver uit onze buurt – een middenweg is er niet ( tenzij je net als ik valt op de vloekende en tierende en schaamteloze ubervrouw Patti Smith:"I don`t fuck much with the past, but I fuck plenty with the future – no, I have not sold myself to god!" – geen kerel die daar last mee heeft, durf ik te wedden!)
 

Over Rebekka Eliza Dorothea Nirel Engels

Disillusioned words like bullets bark....Dat zijn woorden vol desillusie die blaffen als honden, als kogels. De klanken versterken de woorden. Wanneer blaffen de gedesillusioneerde woorden als blaffende kogels? Dat doen ze als menselijke goden hun doel najagen...( Bob Dylan begrijpt mij wel✌️)
Dit bericht werd geplaatst in ratio versus emotie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s